Ваша команда зупиняється наприкінці періоду, який ви вже оплатили. Сайт, який ви підключили самостійно, залишається саме там, де є. Сайт, який ми розміщуємо, стає копією лише для читання з вимкненим оформленням замовлення та залишається онлайн протягом 14 днів після закінчення дії вашого плану, тому якщо ви зміните думку, ви його збережете. Після цього ми робимо остаточну резервну копію, зберігаємо її протягом 90 днів, щоб ви могли повернутися до неї, і знімаємо сайт з публікації.
- Оплачений період закінчуєтьсяВаша команда зупиняє роботу
- Ще 14 днів онлайн, лише для читанняЗмініть думку та збережіть його
- Остаточна резервна копія, зберігається 90 днівПісля цього сайт знімається з публікації
Для сайту, який ми розміщуємо. Сайт, який ви підключили самостійно, залишається там, де є.