Váš tím sa zastaví na konci obdobia, ktoré ste už zaplatili. Webová lokalita, ktorú ste pripojili sami, zostane presne tam, kde je. Webová lokalita, ktorú hostujeme my, sa stane kópiou len na čítanie s vypnutou pokladňou a zostane v prevádzke 14 dní po skončení vášho plánu, takže ak zmeníte názor, zostane vám. Potom urobíme záverečnú zálohu, udržíme ju 90 dní, aby ste sa k nej mohli vrátiť, a webovú lokalitu odstavíme.
- Vaše placené obdobie končíVáš tím sa zastaví
- Ďalších 14 dní v prevádzke, len na čítanieZmeňte názor a ponechajte si ju
- Záverečná záloha, uchovaná 90 dníPotom sa webová lokalita odstaví
Pre webovú lokalitu, ktorú hostujeme my. Webová lokalita, ktorú ste pripojili sami, zostane tam, kde je.