A csapatod leáll a már kifizetett időszak végén. Az a webhely, amelyet te magad csatlakoztattál, pontosan ott marad, ahol van. Az általunk gazdatárolt webhely csak olvasható másolattá válik, a pénztár kikapcsolásával, és a csomagod lejárta után 14 napig éles marad, így ha meggondolod magad, megtarthatod. Ezt követően készítünk egy végső biztonsági mentést, amelyet 90 napig megőrzünk, hogy visszatérhess hozzá, majd töröljük a webhelyet.
- A kifizetett időszak véget érA csapatod leáll
- Még 14 napig éles, csak olvashatóMeggondolhatod magad és megtarthatod
- Egy végső biztonsági mentés, 90 napig megőrizveEzután a webhely leáll
Az általunk gazdatárolt webhelyek esetén. A saját magad által csatlakoztatott webhely ott marad, ahol van.