Jūsu komanda pārtrauc darbu jau apmaksātā perioda beigās. Vietne, ko pievienojāt paši, paliek tieši tur, kur tā ir. Vietne, ko izvietojam mēs, kļūst par lasīšanas režīma kopiju ar izslēgtu pasūtījumu veikšanu un paliek tiešsaistē 14 dienas pēc plāna beigām, lai pārdomāšanas gadījumā jūs to saglabātu. Pēc tam mēs izveidojam pēdējo rezerves kopiju, glabājam to 90 dienas, lai jūs varētu atgriezties, un apturam vietnes darbību.
- Jūsu apmaksātais periods beidzasJūsu komanda pārtrauc darbu
- Vēl 14 dienas tiešsaistē, tikai lasīšanas režīmāPārdomājiet un saglabājiet to
- Pēdējā rezerves kopija, glabāta 90 dienasPēc tam vietne tiek apturēta
Vietnei, ko izvietojam mēs. Vietne, ko pievienojāt paši, paliek tur, kur tā ir.