Vaša ekipa se ustavi ob koncu obdobja, ki ste ga že plačali. Spletno mesto, ki ste ga povezali sami, ostane natanko tam, kjer je. Spletno mesto, ki ga gostujemo mi, postane kopija samo za branje z izklopljenim zaključkom nakupa in ostane na spletu še 14 dni po poteku vašega paketa, tako da ga ob spremembi odločitve obdržite. Po tem naredimo končno varnostno kopijo, jo hranimo 90 dni, da se lahko vrnete k njej, in spletno mesto odstranimo.
- Vaše plačano obdobje se iztečeVaša ekipa se ustavi
- Še 14 dni na spletu, samo za branjePremislite si in ga obdržite
- Končna varnostna kopija, hranjena 90 dniNato se spletno mesto odstrani
Za spletno mesto, ki ga gostujemo mi. Spletno mesto, ki ste ga povezali sami, ostane tam, kjer je.