Váš tým se zastaví na konci období, které jste si již předplatili. Web, který jste sami připojili, zůstane přesně tam, kde je. Web, který hostujeme my, se změní na verzi pouze pro čtení s vypnutou pokladnou a zůstane v provozu ještě 14 dní po skončení vašeho plánu, takže pokud si to rozmyslíte, zůstane vám. Poté uděláme konečnou zálohu, udržíme ji 90 dní, abyste se k ní mohli vrátit, a web stáhneme.
- Vaše předplacené období končíVáš tým se zastaví
- Ještě 14 dní v provozu, pouze pro čteníRozmyslete si to a ponechte si ho
- Konečná záloha, uchovaná po dobu 90 dníPoté bude web stažen
Pro web, který hostujeme my. Web, který jste sami připojili, zůstane tam, kde je.