Dit team stopper ved udgangen af den periode, du allerede har betalt for. Et websted, du selv har tilkoblet, bliver præcis, hvor det er. Et websted, vi hoster, bliver til en skrivebeskyttet kopi, hvor kassen er slået fra, og forbliver live i 14 dage efter dit abonnement udløber, så det bevares, hvis du skifter mening. Derefter tager vi en sidste backup, gemmer den i 90 dage, så du kan vende tilbage til det, og tager webstedet ned.
- Din betalte periode udløberDit team stopper
- Yderligere 14 dage live, skrivebeskyttetSkift mening og behold det
- En sidste backup, gemt i 90 dageDerefter tages webstedet ned
For et websted, vi hoster. Et websted, du selv har tilkoblet, bliver, hvor det er.