Twój zespół kończy pracę z końcem okresu, za który już zapłacono. Witryna podłączona samodzielnie zostaje dokładnie tam, gdzie jest. Witryna, którą hostingujemy, staje się kopią tylko do odczytu z wyłączonym składaniem zamówień i pozostaje w sieci przez 14 dni po zakończeniu planu, więc jeśli zmienisz zdanie, zachowasz ją. Po tym czasie robimy ostateczną kopię zapasową, przechowujemy ją przez 90 dni, aby można było do niej wrócić, i wyłączamy witrynę.
- Koniec opłaconego okresuTwój zespół kończy pracę
- Kolejne 14 dni w sieci, tylko do odczytuZmień zdanie i zachowaj witrynę
- Ostateczna kopia zapasowa przechowywana przez 90 dniNastępnie witryna jest wyłączana
Dotyczy witryny, którą hostingujemy. Witryna podłączona samodzielnie zostaje tam, gdzie jest.